Gebruiksaanwijzing

GEBRUIKSAANWIJZING

Het programma van de 21ste ZomerJazzFietsTour presenteert 25 concerten. De start op zaterdag 25 augustus is om 12.30 uur en het laatste concert eindigt om 24.00 uur. Dit jaar zijn er drie nieuwe locaties: De kerk van Klein Wetsinge (ten Noorden van Adorp), schuur Huizinga (ten Noorden van Den Ham) en de schuur van Frytum (tussen schuur Huizinga en Niehove).
Het is de bedoeling dat u een keuze maakt, want het is onmogelijk alle concerten bij te wonen.

KIES UW EIGEN JAZZFIETSTOUR  Vier Routes

Route 1 - Route 2 - Route 3 - Route 4 - Kaart

VIER STARTPUNTEN

Er zijn vier startpunten. Dit zijn de enige locaties waar passe-partouts zullen worden verkocht en de reserveerde passe-partouts kunnen worden opgehaald.
●         Tent Garnwerd, tegenover de molen (van 12.00 tot 24.00u)
●         Kerk Aduard (van 12.15 tot 15.00u)
●         Kerk Leegkerk (van 12.30 tot 15.15u)
●         Schuur Hekkum (van 12.30 tot 15.15u)

TENT GARNWERD ALS CENTRAAL PUNT

De tent bij de molen in Garnwerd is als centraal punt de gehele dag geopend voor kaartverkoop, informatie, koffie en broodjes. Ook is daar de EHBO post te vinden.
In de centrale tent in Garnwerd worden vanaf 18.00u maaltijden geserveerd. En om 20.00u begint er een swingend 78-toerenduel van DJ Sem en Yeah Man. De 21e ZomerJazzFietsTour wordt zeer funky afgesloten door de band Lefties Soul Connection.

TWEE SETS

De optredens beginnen stipt op tijd. Iedere groep speelt twee sets van drie kwartier. Tussen de sets is er een pauze van een half uur. Deze kunt u gebruiken om naar de volgende locatie te fietsen.

TIP

U kunt ook steeds bij de tweede set beginnen. Vaak is de tweede set minder druk.

VOL=VOL!

Wilt u erg graag een concert bijwonen, zorg dan dat u ruim op tijd aanwezig bent, want vol=vol!

DRINGEND VERZOEK

Kies een geschikt moment om in of uit te lopen, bijvoorbeeld tijdens het applaus,
om de concentratie van musici en luisteraars niet te verstoren.
En zet uw mobiele telefoon uit of op trillen zodat artiesten en andere bezoekers er geen last van hebben.

INWENDIGE MENS

Bijna alle concertlocaties op zaterdag bieden versnaperingen aan. Van eigengemaakte soep tot hartige taarten in vele variëteiten.
Aan het eind van de FietsTour serveert cateringbedrijf ’t Kookpunt tussen 18.00 en 22.00 uur in de tent in Garnwerd een smakelijke maaltijd voor € 7,50 . Er worden drie verschillende paella's bereid: kip, vis en vegetarische paella. De tent vindt u tegenover de molen.

REACTIES

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, opmerkingen, kritiek, complimenten, anekdotes, suggesties en digitale foto’s en filmpjes. Mail uw reacties naar niels@oostum.nl