Stichting Oude Groninger Kerken

Bezoekers van ZomerJazzFietsTour kunnen gratis donateur worden van de Stichting Oude Groninger Kerken.
Bezoekers van de ZomerJazzFietsTour kunnen een jaarlang gratis donateur worden van de Stichting Oude Groninger Kerken. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Oude Groninger Kerken.

De Stichting Oude Groninger Kerken zet zich al bijna 40 jaar in voor het behoud van de eeuwenoude kerken langs het Reitdiep. Om dit werk te kunnen blijven doen is deze particuliere monumentenorganisatie afhankelijk van bijdragen van mensen die de Groninger kerken een warm hart toedragen.

Een ZomerJazzFietsTour zonder kerken is volgens de stichting ondenkbaar en daarom is het van belang dat het werk van de stichting gesteund wordt. De Stichting Oude Groninger Kerken biedt bezoekers van het festival de mogelijkheid om een jaar gratis donateur te worden om kennis te maken met onze organisatie. Nieuwe donateurs ontvangen een welkomstpakket en een abonnement op het tijdschrift Groninger Kerken, dat vier keer per jaar verschijnt. Het donateurschap biedt korting op boeken, cd’s en kaarten en op excursies, lezingen en wandelingen die de stichting regelmatig organiseert.

Wilt u donateur worden? Vul de aanmeldingskaart in. U vindt deze bij de startlocaties van de ZomerJazzFietsTour. Voor meer informatie over de Stichting Oude Groninger Kerken, kijk op www.groningerkerken.nl .

www.groningerkerken.nl