Gebruiksaanwijzing

Het programma van de 23ste ZomerJazzFietsTour presenteert 26 concerten op 22 speelplekken. De start op zaterdag 29 augustus is om 12.30 uur en het laatste concert eindigt in Garnwerd om 24.00 uur. Het is de bedoeling dat u een keuze maakt, want het is onmogelijk alle concerten bij te wonen.

 

VIER ROUTES

Om u te helpen hebben we vier mogelijke routes uitgestippeld, met op verschillende punten overstapmogelijkheden naar een andere route. De vier routes zijn op het kaartje in vier verschillende kleuren aangegeven. Onderweg worden de routes met ZJFT-borden aangegeven. Op de routes pagina hebben we ze nog eens voor u op een rijtje gezet.

 

VIJF STARTPUNTEN

Er zijn vijf startpunten. Dit zijn de enige locaties waar passe-partouts zullen worden verkocht en reserveringen kunnen worden opgehaald. Verder kunt u daar terecht voor het speciale ZJFT 2009 t-shirt.

 

  • Kerk Leegkerk (kassa open 11.30-14.30)
  • Kerk Adorp (kassa open 11.30-14.30)
  • Kerk Dorkwerd (kassa open 12.00-15.00)
  • Kerk Aduard (kassa open 12.30-14.45)
  • Tent Garnwerd, tegenover de molen
    (kassa open 12.00 tot 24.00u)

 

TENT GARNWERD ALS CENTRAAL PUNT

De tent bij de molen in Garnwerd is als centraal punt de gehele dag geopend voor kaartverkoop, informatie, koffie en broodjes. Ook is daar een EHBO post te vinden.
Vanaf 18.00 uur kunt u er terecht voor een warme maaltijd verzorgd door ’t Kookpunt.
Om 20.00 uur warmt DJ Swingmaster Sem de tent op met zijn bijzondere collectie 78-toerenplaten. De 23e ZomerJazzFietsTour wordt om 22.00 uur feestelijk afgesloten met opwindende Braziliaanse en Surinaamse muziek door De Nazaten met hun nieuwe programma RIFF.

 

TWEE SETS

De optredens beginnen stipt op tijd. Iedere groep speelt twee sets van drie kwartier. De sets staan in de los verkrijgbare timetable aangeduid als concert 1 en concert 2. Tussen de sets is er een pauze van een half uur. Deze kunt u gebruiken om naar de volgende locatie te fietsen.

 

TIP

U kunt ook steeds bij de tweede set beginnen. Vaak is het tweede deel van het concert minder druk.

 

VOL=VOL!

Wilt u erg graag een concert bijwonen, zorg dan dat u ruim op tijd aanwezig bent, want vol=vol!

 

 

DRINGEND VERZOEK
Kies een geschikt moment om in of uit te lopen, bijvoorbeeld tijdens het applaus, om de concentratie van musici en luisteraars niet te verstoren. En vergeet niet uw mobiele telefoon tijdens de concerten uit te zetten!

 

 

INWENDIGE MENS

Bijna alle concertlocaties op zaterdag bieden versnaperingen aan. Van eigengemaakte soep tot hartige taarten in vele variëteiten. Aan het eind van de FietsTour serveert cateringbedrijf
’t Kookpunt tussen 18.00 en 22.00 uur in de tent in Garnwerd een smakelijke maaltijd voor
€ 7,50. Op het menu staan traditionele en vegetarische paella. De tent vindt u tegenover de molen.

 

REACTIES

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, opmerkingen, kritiek, complimenten, anekdotes, suggesties en digitale foto’s en filmpjes. Mail uw reacties naar reacties@zjft.nl