ZOMERJAZZFIETSTOUR 2012

GEBRUIKSAANWIJZING

De 26ste ZomerJazzFietsTour presenteert 25 concerten op 22 locaties. De start op zaterdag 25 augustus is om 12.30 uur en het laatste concert eindigt in Garnwerd om 24.00 uur. Het is de bedoeling dat u een keuze maakt, het is onmogelijk alle concerten bij te wonen.

 

VIJF ROUTES

Om u te helpen hebben we vijf mogelijke routes uitgestippeld, met op verschillende punten overstapmogelijkheden naar een andere route. De vijf routes zijn op het kaartje in vijf verschillende kleuren aangegeven. De vijf routes zijn ook terug te vinden bij de informatie over de bands. Hiernaast hebben we ze nog eens voor u op een rijtje gezet.
Onderweg worden de routes met ZJFT-borden aangegeven.

 

VIJF STARTPUNTEN

De vijf startpunten zijn de enige locaties waar op 25 augustus nog passe-partouts zullen worden verkocht (als we niet uitverkocht zijn)  en reserveringen kunnen worden opgehaald. Verder kunt u daar terecht voor het speciale ZJFT 2012 t-shirt.

 

Route 1 - Aduard kerk (kassa open 11.30-14.30)  De Nordic Route
Route 2 – Tent Garnwerd, tegenover de molen (kassa open 12.00 tot 24.00u)
Route 3 - Aduard fabriek (kassa open 11.30-14.30) 
Route 4 – Noorderhoogebrug Buitenplaats Reitdiep (kassa open 11.30-14.00)
Route 5 - Tent Garnwerd, tegenover de molen (kassa open 12.00 tot 24.00u)

 

TENT GARNWERD ALS CENTRAAL PUNT

De tent bij de molen in Garnwerd is als centraal punt de gehele dag geopend voor kaartverkoop, informatie, koffie en broodjes. Ook is daar een EHBO post te vinden.
Vanaf 18.00 uur kunt u er terecht voor een warme maaltijd verzorgd door ’t Kookpunt.
De dinner music komt van DJ E-man. Vanaf 20.00 een treden DJ Swingmaster en DJ Eddy met hun fantastische collectie 78-toerenplaten. De ZomerJazzFietsTour wordt om 22.00 uur vrolijk afgesloten met de bluesroots van Maison du Malheur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TWEE SETS

De optredens beginnen stipt op tijd. Iedere groep speelt twee sets van drie kwartier. Tussen de sets is er een pauze van een half uur. Deze kunt u gebruiken om naar de volgende locatie te fietsen.

 

VOL=VOL!

Wilt u erg graag een concert bijwonen, zorg dan dat u ruim op tijd aanwezig bent, want vol=vol!

 

TIP

U kunt ook steeds bij de tweede set beginnen. Vaak is het tweede deel van het concert minder druk.

 

DRINGEND VERZOEK

Kies een geschikt moment om in of uit te lopen, bijvoorbeeld tijdens het applaus, om de concentratie van musici en luisteraars niet te verstoren. En vergeet niet uw mobiele telefoon tijdens de concerten uit te zetten!

 

INWENDIGE MENS

Bijna alle concertlocaties op zaterdag bieden versnaperingen aan. Van eigengemaakte soep tot hartige taarten in vele variëteiten. Aan het eind van de FietsTour serveert cateringbedrijf
’t Kookpunt tussen 19.00 en 22.00 uur in de tent in Garnwerd een biologische  maaltijd voor € 7,50 (Op het menu staat kaasfondue of stoofpot met brood). De tent vindt u tegenover de molen.

 

REACTIES

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, opmerkingen, kritiek, complimenten, anekdotes, suggesties en digitale foto’s en filmpjes. Mail uw reacties naar reacties@zjft.nl of plaats ze op
www.facebook.com/zomerjazzfietstour