Nieuws

 

VPRO JAZZLIVE 

VPROJazzLive neemt vier concerten op: in Aduard (Eric Vloeimans/Jörg Brinkmann/Tuur Florizoone), Niehove (All Ellington) en in Feerwerd (Vlek en Synaesthetic Trip).
De ZJFTconcerten worden in september uitgezonden op wo 11, do 12, vr 13 september en wo 18, do 19, vr 20 september in VPROJazzLive op Radio 6 van 23:02 tot 01:00 uur.
Achteraf ook te beluisteren via www.radio6.nl/vprojazzlive

 

VPROJazzlive neemt het concert van duo Orlando 'Maraca' Valle / Ramon Valle in Feerwerd op in plaats van All Ellington.

 

Concert EVELYN PETROVA / MISHA ALPERIN 

Vanwege ziekte van Misha Alperin geeft accordeoniste/vocaliste Evelyn Petrova een soloconcert in de kerk van Ezinge.

 

 

Vriend van de ZomerJazzFietsTour

Bent u een fan van de ZJFT? Hoopt u er nog vele jaren van te kunnen genieten? Met uw hulp kunnen wij ook in de komende jaren een festival van een hoog niveau aanbieden. Al vanaf € 50,- bent u een Vriend van de ZomerJazzFietsTour, vanaf € 100,- bent u een Gouden Vriend en belonen wij u graag met iets extra’s.

 

De Stichting ZomerJazzFietsTour is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Dit betekent dat een gift aan de ZJFT aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (zie voor meer informatie www.anbi.nl).

 

De voordelen van uw Vriendschap met de ZJFT:
- Uw geldelijke bijdrage maakt het mogelijk om mooie concerten te blijven programmeren en goede jazzmusici uit te nodigen.
- Vrienden en Gouden Vrienden krijgen het festivalprogramma als eerste toegestuurd, zodat u zeker bent kaarten te kunnen kopen.
- Vrienden en Gouden Vrienden krijgen een gratis ZJFT t-shirt
- Gouden Vrienden krijgen een gratis ZJFT passe-partout.

 

Als u Vriend of Gouden Vriend wil worden, meldt u zich aan via info@zjft.nl