Hoe werkt de ZJFT?

Met 27 concerten op 23 locaties heeft de ZJFT een zodanig uitgebreid programma, dat u onmogelijk alle concerten bij kunt wonen. U zult moeten kiezen, en stelt uw eigen ZJFT samen. Op deze pagina vindt u informatie en tips om u daarbij te helpen.

 

vijf ROUTES

Dit jaar hebben we vijf routes uitgestippeld, met op verschillende punten overstapmogelijkheden naar een andere route. De routes zijn op de fietskaart in kleur aangegeven. Ook kunt u in het programma op route selecteren. Onderweg worden de locaties met ZJFT-borden aangegeven.

 

vier STARTLOCATIES

Elke route heeft een eigen startlocatie. Dit jaar zijn er twee routes met dezelfde startlocatie (Aduard kerk). Alléén bij deze vier startlocaties kunt u ZJFT passe-partouts kopen, uw e-ticket valideren, en het nieuwe ZJFT 2015 t-shirt bemachtigen. Met PIN betalen kan op alle vier startlocaties!

 

 

Route

Locatie

Map

Kassa Open

Zwitserse Route Aduard kloosterkerk 11.45 - 14:30
Centrale Route Aduard kloosterkerk 11.45 - 14:30
Noord Route Garnwerd tent 11.45 - 24:00
West Route Slaperstil boerderij Nathan 11.45 - 14:00
Oost Route Adorp kerk 11.45 - 14:30

 

TWEE SETS

De optredens beginnen stipt op tijd. Alle bands spelen twee sets van drie kwartier. Behalve op de startpunten in Garnwerd tent en Aduard boerderij Nathan. Daar wordt één lange set van vijf kwartier gespeeld. Tussen de sets is er een pauze van een half uur. Die kunt u gebruiken om naar de volgende locatie te fietsen.

 

TENT GARNWERD CENTRAAL PUNT

De tent bij de molen in Garnwerd is de gehele dag geopend voor kaartverkoop, informatie, drinken en eten. Bij de tent staan verschillende mobiele cateraars. Bij eetcafe ’t Woaterbörgje kunt u ’s avonds terecht voor een speciaal ZomerJazzFietsBuffet. Bonnen voor dit buffet zijn te koop in de tent voor € 11,-. Om 22.00 uur wordt ZomerJazzFietsTour 2015 feestelijk afgesloten met Black Flower.

 

REACTIES

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, opmerkingen, kritiek, complimenten, anekdotes, suggesties en digitale foto’s en filmpjes. Mail uw reacties naar reacties@zjft.nl of plaats ze op www.facebook.com/zomerjazzfietstour

 

 

ZJFT-SPELREGELS

Een van de belangrijkste charmes van de ZJFT is dat u zelf
uw programma bepaalt. Maar u kunt niet per concert reserveren. Niemand weet van te voren hoe druk het ergens zal zijn. Om de dag voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal spelregels en tips.


> VOL=VOL!

Wilt u erg graag een concert bijwonen, zorg dan dat u ruim
op tijd aanwezig bent.


> NIEUW! WISSELREGEL BIJ VOLLE LOCATIE

Bij drukbezochte concerten of in kleine locaties kan het voorkomen dat u ‘vol=vol’ treft. De wisselregel stelt dat na het eerste concert iedereen de zaal verlaat. De wachtenden krijgen als eersten toegang tot het tweede concert.


> TIP! KIES DE 2E SET

U kunt ook steeds bij de tweede set beginnen, die is meestal minder druk.


> CONCERT-CODE

In en uitlopen als het even kan alleen tijdens applaus,
en uw mobiel uit, svp.