26+27
AUG
2022
beeldmerk zjft 2022

Hoe boek ik een ticket?

4 routes

Bij het kopen van een ticket dienen er keuzes te worden gemaakt. Omdat we veel gebruik maken van kleine locaties, en iedereen een plek gunnen, vragen we je om tijdens het boeken te kiezen voor de concerten die je graag op de betreffende route zou willen zien. Het gekochte ticket is alleen geldig voor de vooraf gekozen concerten!
Tijdens het kopen van het ticket, zullen alle concertlocaties in de betreffende route te zien zijn. Ook de aanvangstijden zijn aangegeven. We vragen je om vier opeenvolgende concerten uit te kiezen.

Let op! Zorg ervoor dat tijdens het selecteren van de concerten niet voor meerdere concerten met dezelfde aanvangstijd wordt gekozen.

Je ontvangt het ticket digitaal via de mail. Bij de ingang van ieder concert zal je kaart gecontroleerd worden. Om dit soepel te laten verlopen willen we je vragen om je ticket uitgeprint mee te nemen op 27 augustus. Op het ticket staan de concerten en aanvangstijden waar je voor gekozen hebt.
Natuurlijk ontvang je tijdens de fietstour op de startlocatie weer de vertrouwde fietstour-boekjes met alle informatie die je tijdens deze dag nodig hebt.


Routes

Kaarten Route 1

De groene route loopt van Aduard naar Den Ham en vervolgens via Ezinge of Niehove naar Feerwerd. De totale afstand is ongeveer 14 of 22 kilometer.

Wanneer er wordt gekozen voor Route Groen, zal iedereen van die route Wayne Horvitz & Sara Schoenbeck zien in Aduard en vervolgens het NJJO in Den Ham. Daarna splitst de route zich op in twee kleinere locaties en dient er gekozen te worden voor A. Miles Perkin Quartet in Niehove of B. Bad-ad-Daar in Ezinge. Tot slot zal iedereen met een ticket voor Route Groen eindigen in Feerwerd bij het concert van Flat Earth Society.

check Route 1

Kaarten Route 2

De rode route loopt van Garnwerd naar Naarhuizen en vervolgens via Winsum (kleikracht) of Schaphalsterzijl naar Garnwerd (Allesboerderij). De totale afstand is ongeveer 14 of 16 kilometer.

Iedereen met een ticket voor Route Rood zal beginnen bij het kwartet met Louis Sclavis in Garnwerd en voor het tweede concert doorfietsen naar Maarhuizen, waar Orquesta del Tiempo Perdido speelt. Voor het derde concert in Route Rood dient er gekozen te worden: voor Jan Klare ft. Steve Swell bij Kleikracht of Lux Ex Object Sonore in Schaphalsterzijl. Het vierde en laatste concert in deze route zal voor iedereen in de Allesboerderij zijn, waar Kruidkoek speelt.

check Route 2

Kaarten Route 3

De blauwe route loopt van Adorp of Noordwolde naar Sauwerd (Onstaheerd) of Klein Wetsinge en vervolgens via Ezinge (Wierdenland of kerk) naar Krassum. De totale afstand ligt tussen 16 en 21 kilometer

Route Blauw begint direct op twee kleinere locaties: bij het boeken van route blauw dient er eerst gekozen te worden tussen Sanem Kalfa in Adorp of Longrun Development Of The Universe in Noordwolde. Het tweede concert in Route Blauw is een keuze tussen Farbenfroh in de Onstaheerd, Sauwerd of The Selva in Klein Wetsinge. Ook het derde concert in deze route dient vooraf gekozen te worden: hier zijn Klatwerk3 in het Wierdenland Museum in Ezinge of Elise Carron & Edward Perraud in de kerk van Ezinge de opties. Tot slot zal iedereen met een ticket voor Route Blauw samenkomen bij het laatste concert, Don Kapot in Krassum.

check Route 3

Kaarten HAN80 uitverkocht

De HAN80 route loopt van Fransum naar Feerwerd en vervolgens via Garnwerd naar Oostum. De totale afstand is iets meer dan 11 kilometer

Deze route gaat volledig langs kleine kerkjes en wanneer er voor deze route wordt gekozen, hoeven er geen keuzes te worden gemaakt tijdens het kopen van een toegangsticket.

check HAN80

FreeJazz

Voor de meer eigenwijze jazz fan bieden we ook de mogelijkheid om een eigen FREE JAZZ ROUTE samen te stellen met vier concerten. De keuze is echter beperkt, je moet je eigen fietsroute samenstellen, fietsafstanden checken én tijdig je keuzes maken en boeken.


PROLOOG

Op vrijdagavond 26 augustus vindt de proloog plaats met twee bands uit het ZJFT-programma in Simplon, Groningen.
Entreekaarten hiervoor zijn apart te boeken.

UITVERKOCHT


Entreeprijzen

Let op: Kaarten zijn alleen online te koop

ZOMERJAZZFIETSTOUR 2022

ZATERDAG 27 AUGUSTUS

€ 42,- Ticket ZomerJazzFietsTour

Kinderen t/m 16 jaar mogen gratis mee, hiervoor graag mailen naar info@zjft.nl, dan zorgen we dat er een kinderticket wordt gemaild. Het kinderticket zal altijd overeenkomen met de gekozen route/concerten van de ouder(s) of begeleider.

PROLOOG

VRIJDAG 26 AUGUSTUS
21:00 Simplon, Boterdiep 69, Groningen
€ 15,- Ticket Proloog