26+27
AUG
2022
beeldmerk zjft 2022

Wordt zjft vriend

Ben je een fan van de ZomerJazzFietsTour? Hoop je er nog vele jaren van te kunnen genieten? Als Vriend van de ZomerJazzFietsTour steun je het festival, zodat ook de komende jaren een spannend programma kan worden samengesteld. Daar geven wij je naast een prachtig festival graag iets extra's voor terug.

Al vanaf 60 euro ben je Vriend van de ZomerJazzFietsTour
Vrienden krijgen een t-shirt of komen op de gastenlijst van de proloog te staan. Bovendien worden ze middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van plannen, resultaten en ontwikkelingen. Daarnaast kunnen zij enkele concerten van Jazz in Feerwerd met korting bezoeken.

Vanaf 100 euro ben je een Gouden Vriend
Gouden Vrienden ontvangen ook een t-shirt of een plaats tijdens de proloog en krijgen ze de ZJFT-nieuwsbrief. Daarnaast zijn zij met een plaats op de gastenlijst, onze gast op de laatste zaterdag van augustus. Vanzelfsprekend worden ook onze Gouden Vrienden uitgenodigd voor de korting-concerten van Jazz in Feerwerd.

ANBI
De Stichting ZomerJazzFietsTour is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Dit betekent dat een gift aan de ZJFT voor 125% aftrekbaar is. Een periodieke gift (minimaal 5 jaar) is veelal nog voordeliger, omdat er dan geen drempel geldt (voor meer informatie zie www.anbi.nl).

Graag bedanken wij op deze plek alle vrienden van de ZomerJazzFiets-Tour die op deze manier een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van de 36ste editie van dit prachtige festival! Bedankt!

Wil je ook bevriend raken met ons festival?

of stuur een mail met je persoonlijke gegevens en het bedrag waarmee je ons wilt steunen aan info@zjft.nl.