26+27
AUG
2022
beeldmerk zjft 2022

Service

Bicycle-Repair-Man

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook tijdens de ZomerJazzFietsTour. Krijg je een lekke band? Op 27 augustus kan je onze eigen mobiele Bicycle-Repair-Man bellen. Hij helpt je zo weer (gratis) op pad!
Telefoonnummer: 06 10 076 852

Fiets Huren

Bezoekt u graag de Zomerjazzfietstour, maar is het niet mogelijk om zelf een fiets mee te nemen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren bij Guikema Rijwielhandel. Zie voor meer informatie: guikemarijwielhandel.nl of bel met 06 288 934 38 / 0594 621 890.

Inwendige mens

Na een stuk fietsen heb je natuurlijk zin in wat eten en drinken. Op alle locaties wordt er iets aangeboden. Wat je kunt kopen is een verrassing; dit mag iedere locatie zelf verzinnen. Het is wel op iedere locatie mogelijk om je waterfles gratis bij te vullen. Daarnaast is er in sommige dorpen onderweg ook reguliere horeca. Een lijst hiervan vind je in het programmaboekje

Fietsen in een t-shirt van de ZomerJazzFietsTour?

Natuurlijk kan je dit jaar weer een nieuw t-shirt kopen. Op de startlocaties zijn t-shirts te koop. Mochten er nog t-shirts over zijn, dan worden die ook bij het laatste concert verkocht.

Cultuurhistorisch

Tijdens de ZomerJazzFietsTour fiets je door het Reitdiepdal en het Middagh-Humsterland. Een eeuwenoud cultuurlandschap met wierden waar maar weinig veranderd is door de jaren heen. Wil je meer informatie hierover bezoek dan het Wierdenlandmuseum in Ezinge (wierdenland.nl), de website van de Stichting Oude Groninger Kerken (groningerkerken.nl) of de website of bezoekerscentrum van het Groninger Landschap (groningerlandschap.nl)